Verwijderen oneffenheden

Print


COUPEROSE

Couperose, ofwel téléangiëktasiën, zijn chronisch verwijde rode haarvaatjes in het gezicht. Deze ontsierende haarvaatjes komen zowel bij mannen als bij vrouwen voor. De oorzaken van het ontstaan van de huidaandoening kunnen heel divers zijn:
erfelijkheid, dunne huid, medicamenteuze oorzaken, weersinvloeden, verhoogde druk (tillen, persweeën, obstipatie, snuiten), alcohol en roken, sterk gekruide specerijen, slag of stoot, hormonale invloeden, beschadiging door overmatige zonbestraling of zonnebank en vitamine A gebruik tijdens een acne-kuur.

Bij schoonheidssalon Mirelle kunt u deze laten verwijderen door middel van de blendmethode. 
Met behulp van een klein naaldje, wordt een stroomstootje gegeven in het adertje waardoor deze als het ware gaat stollen. Er kan zich een klein korstje vormen, dat gemiddeld na 3 tot 5 dagen weg is, en de huid zal enige tijd rood zien. Behandeling vindt altijd plaats in het voor en najaar, omdat de temperatuurverschillen met binnen en buiten niet te groot moeten zijn, anders kunnen de bloedvaatjes niet goed herstellen. Omdat niet alle haarvaatjes in 1 keer behandeld kunnen worden, vindt de behandeling altijd in kuurverband plaats, met een tussenpoze van twee weken om het genezingsproces goed te laten plaatsvinden.

SPIDERNAEVUS

Een spidernaevus is een soort spinnetje van bloedvaatjes, dat meestal op de wangen, neus of onder de ogen voorkomt. Is meestal in 1 behandeling effectief te verwijderen.

BLOEDBLAARTJES

Bloedblaartjes of wel angiomen zijn vaatafwijkingen waarbij zwak bindweefsel in de vaatwanden een rol speelt. Het bloed overvult het vaatje waardoor het bloedvaatje gaat uitpuilen. Je ziet dan kleine rode blaartjes op de huid verschijnen.

Meestal ontstaan ze op latere leeftijd, maar soms ook al op 15-jarige leeftijd.

Ook deze zijn heel goed te behandelen door middel van bovengenoemde blendmethode, en vaak in één keer helemaal weg!
Bij licht verheven bloedblaartjes vormt vaak eerst wel een korstje, maar dat valt er vanzelf af!

PIGMENTVLEKKEN

Een pigmentvlek is een ophoping van pigment in het epitheel van de epidermis.
Oorzaak kan genetisch zijn, teveel zonlicht en leeftijd. (ouderdomsvlekken).

Bij Schoonheidssalon Mirelle kunt u deze laten verwijderen door middel van de blendmethode.
Met behulp van een klein naaldje, waar gelijkstroom en wisselstroom op zit zijn deze eenvoudig te behandelen.
Wel ontstaat er in eerste instantie een schaafwondje, maar dit geneest heel mooi vanzelf! 

STEELWRATJES

Steelwratjes, ofwel fibromen, zijn kleine tot middelgrote goedaardige bindweefselwoekeringen en hebben als kenmerk dat ze zijn op te tillen van de huid en zacht aanvoelen. Meestal lichtbruin van kleur. Soms zitten ze op een steeltje, soms liggen ze plat op de huid. Het meest komen ze voor in de hals, nek, oksels en liezen. Ze zijn daardoor ontsierend of irriterend maar wel onschuldig.

Veelal worden deze steelwratjes door de huisarts verwijderd, maar hierdoor ontstaan er vaak onnodig littekens, brandplekjes of pigmentvorming.

Ook deze kunnen bij Schoonheidssalon Mirelle prachtig verwijderd worden door bovengenoemde blendmethode.

Ook hierbij geldt dat er na de behandeling eerst een korstje vormt, dat er vanzelf moet af vallen.

Voor verdere informatie of een gratis intake gesprek kunt u altijd bellen met Schoonheidssalon Mirelle!