Huidverzorging bij kanker

Huidverzorging bij Kanker in Waddinxveen

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk én emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook je uiterlijk nog eens verandert, kan dat invoed hebben op je zelfvertrouwen.

Bijwerkingen medische behandelingen

Intensieve medische behandelingen brengen vaak bijwerkingen met zich mee. Je huid kan bijvoorbeeld gaan uitdrogen en overgevoelig raken. Met de juiste huidverzorging kun je vervelende bijwerkingen van medicatie, en behandelingen tegengaan.

Na het volgen van de cursus “huidverzorging bij mensen met kanker”, bij de branche-organisatie ANBOS in samenwerking met de stichting Look Good….Feel Better staat schoonheidssalon Mirelle geregistreerd bij deze stichting en is daardoor bevoegd tot het geven van behandelingen, zowel preventief, na bestraling of chemotherapie.

Genieten bij schoonheidssalon Mirelle

Want juist als je ziek bent, is het heerlijk om je te laten verzorgen tijdens een uitgebreide schoonheidsbehandeling en aandacht voor je huid. Even geen patiënt zijn, en heerlijk tot rust komen, ontspannen en genieten. Ook kan ik u adviseren op het gebied van make-up. Bijvoorbeeld wanneer je tijdelijk geen wenkbrauwhaartjes meer hebt, dan kan ik laten zien hoe je deze zelf kunt bijtekenen. Want als je er goed verzorgt uitziet, voel je je ook beter. Zo breng je weer even een klein beetje zonneschijn terug!

Voorafgaand aan de eerste behandeling, vindt er een intakegesprek en huidanalyse plaats. Voor informatie of een afspraak kunt u mij altijd bellen of mailen.

Afspraak maken
ANBOS waddinxveen
John van G make-up Waddinxveen
Kae Waddinxveen
Vavin Waddinxveen