Over Mirelle

Mijn naam is Mirelle van Etten, ik ben sinds 1998 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 2003 is de schoonheidssalon gevestigd in Waddinxveen. De salon bevindt zich op de begane grond, en is daarom ook heel toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, of in een rolstoel zitten.

In mijn salon staan persoonlijke aandacht en een eerlijk advies centraal. Iedere klant krijgt de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient, en juist door deze persoonlijke en individuele benadering, voelt iedere klant zich snel op zijn gemak. Met alle toewijding en grote passie voor de huid, worden de behandelingen uitgevoerd.

Schoonheidssalon Mirelle is aangesloten bij de ANBOS, de branche-organisatie voor schoonheidsspecialisten. Alleen STIVAS gediplomeerde schoonheidsspecialisten kunnen zich hierbij aansluiten.

Tip van de schoonheidsspecialiste

“Een goed verzorgd uiterlijk straalt gezondheid en vitaliteit uit. Je zit beter in je vel en dat geeft zelfvertrouwen. Verzorging van je huid hoort er gewoon bij. Een regelmatige, professionele schoonheidsbehandeling is dan ook een goede investering voor een mooie huid. Hoogste tijd dus voor de schoonheidsspecialiste…graag tot ziens in mijn behandelstoel!”

ANBOS waddinxveen
John van G make-up Waddinxveen
Kae Waddinxveen
Vavin Waddinxveen